Φωτοανθολόγιο 2

Προσθέστε υπότιτλο εδώ

Mαύρες γάτες, άσπρες κότες..

Προσθέστε υπότιτλο εδώ

 Η Ισμήνη , το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας, μας ταξιδεύει , πιάνοντάς μας σφιχτά από το χέρι , σε γεγονότα και καθημερινές ιστορίες της ζωής της. Πρωταγωνιστές; Φυσικά η οικογένεια της! Η μαμά της Σοφία, ο πατέρας της Μιχάλης, ο αδελφός της Νικόλας και κάπου εκεί ξεπροβάλλει κι ο παππούς Θανάσης , με τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και έκφρασης, που ενίοτε προβληματίζει την ηρωίδα μας. Με την εφηβεία πλέον να βρέχει τα πόδια της , ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την παιδικότητά της, αρχίζοντας δειλά- δειλά τα πρώτα βήματα στον κόσμο των ενηλίκων! Πως πέρασε τα πιο πρόσφατα Χριστούγεννα; Το Πάσχα; Στην εξοχή ; Μέσα σε όλα αυτά ,άγρυπνοι παρατηρητές , η σκυλίτσα της , η Ρόζα , με τα ανθρώπινα όνειρα και η φίλη του αδελφού της , Φρόσω!! Απλές , με την πρώτη ματιά ιστορίες , που κρύβουν όμως βαθιά νοήματα για την ίδια τη ζωή μας!

Ξεκάθαρο το μήνυμα της δύναμης της οικογένειάς , που διαπαιδαγωγεί σωστά , φροντίζει και προστατεύει τα μέλη της , προετοιμάζοντας τα για την ίδια τη ζωή, που δεν πρέπει να τα οδηγεί μόνο σε μια ξερή επαγγελματική αποκατάσταση , αλλά στην εύρεση της δικής τους ' Ιθάκης' και στην προετοιμασία του ταξιδιού αυτού!! Η ευτυχία, η αγάπη , η δύναμη , ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, είναι κάποια από αυτά που θα οχυρώσουν την ψυχή και το μυαλό τους, δίνοντάς τους θάρρος και ανάστημα σε όλες τις μαύρες ' γάτες και 'άσπρες ' κότες της ζωής τους!! Ταξιδέψτε μαζί τους!!
Και σε μορφή e-book!!!
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε