το βιογραφικό μου.

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΖΩΗ ΦΡΑΓΚΟΥ  ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ

Ζω και εργάζομαι στην Γλυφάδα Αττικής. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και ανατράφηκα στην Κρήτη, με ρίζες απο την ευρύτερη περιοχή της Πόλης.

Συμπαραστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις, σε κάθε άνθρωπο που εντίμως "παλεύει" για τη θέση του στο φως και προσπαθώ να το εφαρμόζω στην καθημερινή μου ζωή. Όλα τα παιδιά, επιβάλλεται να έχουν ίσες ευκαιρίες. Ο κόσμος τους ανήκει!!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου , κρατώ ένα βιβλίο στο χέρι και με αυτό ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο! Συγγράφω και διαβάζω όλη μου τη ζωή Το 2015 όμως επίσημα εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο. Ως τώρα έχω περισσότερες από 80 βιβλιοπαρουσιάσεις και ομιλίες για την αξία της φιλαναγνωσίας σε όλη τη χώρα.

Έχω σπουδάσει ψυχολογία και εργάζομαι ως project developper και human resources manager.Είμαι επίσης επαγγελματίας coach σύμβουλος προσωπικής και εταιρικής ανάπτυξης.

Eίμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γεώργιο Καρούτζο και έχουμε δύο παιδιά τον Αγησίλαο και τη Μικέλλα , τον ήλιο και το φεγγάρι της ζωής μου!!


Και σε μορφή e-book!!!
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε